Aalborg-advokater sammen om KOMPLEXT P/S

De to advokater Klaus S. Rasmussen og Mogens Olesen har slået sig sammen til et fælles KOMPLEXT Advokater P/S.

Klaus og Mogens er spændte på en ny start i de nye lokaler på Vestre havnepromenade, hvor planen er at skabe vækst, samt et miljø som er professionelt, godt og som kan formå at trække advokatbranchen ned på jorden. KOMPLEXT er advokater for alle, og alle skal føle sig taget af samt mødt i øjenhøjde.

I mange år har de to advokater specialiseret sig indenfor området for erstatningsret og fast ejendom, men kan rådgive indenfor af områder en advokat kan tilbyde. Deriblandt: Familieret, selskabsret, erhvervsret, lejeret, udlændingeret og meget meget mere.

Læs mere om vores områder her:

https://komplext.dk/raadgivning-i-personskadeerstatning/komplext-retsomraader/

Det er vores mål, at kunne imødekomme alle juridiske problemstillinger med viden, erfaring og faglighed – i dit tempo, og sådan du forstår din sag.

Når man ikke har arbejdet, læst eller været en del af jura, som de to advokater har, så kan man nemt komme i en situation, hvor man ikke forstår detaljerne, og hvorledes man kommer videre. KOMPLEXT advokater har den ydmyge opgave, at bringe juraen ned på jorden. Det gør vi sådan du forstår din sag, men også således du kan vide, at vi har styr på de næste skridt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Vestre Havnepromenade 1A, ST. TH

Komplext Advokater