Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig

Kontaktoplysninger

KOMPLEXT Advokater P/S
CVR-nr.: 41953713
Klientkonto nr.: 9280 – 194 045 0957
Direkte: (+45) 78 77 78 00
E-mail: info@komplext.dk

Aalborg

Vestre Havnepromenade 1A, st. th.
9000 Aalborg

Parkering: Der er parkering uden for døren ned langs havnepromenaden.

Støvring

Hobrovej 91G
9530 Støvring
(Kun efter aftale)

Parkering: Der er parkering bag bygningen


  Hvorfor vi hedder “KOMPLEXT”!

  Navnet Komplext er sammensat af “KOM” for “Kommunikation” og “LEX”, som er den latinske betegnelse for loven og det juridiske område. Tilsat et “P” i midten og et “T” til slut, får vi samtidig sat ord på noget, der i vid udstrækning karakterisere det fagområde, vi bevæger os inden for.

  Vi søger i højere grad den rådgivende rolle. En dygtig advokat er nemlig ikke nødvendigvis én man først tilkalder, når problemerne er vokset en over hovedet.

  En dygtig advokat er, i vore øjne, en professionel og kompetent sparringspartner, der, gennem løbende dialog og skarp rådgivning, kan være med til at forebygge frem for blot at slukke ildebrande.

  Kontakt vores advokat i Aalborg idag for at få en gratis vurdering af din sag

  Hvad gør vi hos “KOMPLEXT”?

  Vi er et dynamisk og dedikeret advokatfirma, der lægger vægt på gamle dyder som integritet, etik, moral og – naturligvis – høj faglig dygtighed. Men vi er meget mere end det. Vi er også et firma, der baserer sig på værdier som ærlig rådgivning, nærhed, dialog og relationer.

  Vores fornemmeste opgave er at skabe værdi for vores kunder. Uanset hvilke andre interesser, der måtte være i spil, skal vores kunder kunne være trygge ved, at vi vælger den løsning, der er bedst for kunden – hver gang.

  Vi er et nærværende advokatkontor som vil forsøge at bringe advokatbranchen ned på jorden, så alle kan føle sig velkommen her.