Om KOMPLEXT Advokater

Hvorfor KOMPLEXT?

Navnet Komplext er sammensat af “KOM” for “Kommunikation” og “LEX”, som er den latinske betegnelse for loven og det juridiske område. Tilsat et “P” i midten og et “T” til slut, får vi samtidig sat ord på noget, der i vid udstrækning karakterisere det fagområde, vi bevæger os inden for.

Partner, medejer: Klaus S. Rasmussen

Klaus startede KOMPLEXT Advokater i 2015.

Som advokat har han mange års erfaring med førelse af såvel civile som strafferetlige sager ved de danske domstole. Derudover rådgiver han dagligt indenfor alle områder i dansk lovgivning.

Klaus kommer med en baggrund fra dels forsikringsverden og dels fra rådgivning af erhvervs- og landbrugsvirksomheder.

Klaus er specialiseret i  erstatningsret og personskader som han har arbejdet med i mange år, og er en anerkendt ekspert på området.

Vi søger i højere grad den rådgivende frem for den konfliktløsende rolle. En dygtig advokat er nemlig ikke nødvendigvis én man først tilkalder, når problemerne er vokset en over hovedet.

En dygtig advokat er, i vore øjne, en professionel og kompetent sparringspartner, der, gennem løbende dialog og skarp rådgivning, kan være med til at forebygge frem for blot at slukke ildebrande.

Advokatfuldmægtig: Christian Rye

Christian har været tilknyttet KOMPLEXT Advokater siden 2019. først arbejdede han i firmaet som Stud. jur. og i juli 2020 tiltrådte han som advokatfuldmægtig.

Christian yder rådgivning inden for et bredt område med personskadeerstatning, privatret og ejendomshandler som hovedområde.

Christian blev uddannet jurist fra Aalborg Universitet i 2020, hvor han skrev speciale i erstatningsret.

Partner, medejer: Mogens Olesen

Mogens har været været advokat siden 1983, og har dermed 38 års erfaring bag sig. Han yder en kompetent rådgivning indenfor alle områder i Dansk lovgivning, og må anses som specialist inden for fast ejendom, boligrådgivning, landbrugsret og landbrugshandler, samt virksomhedsrådgivning.

Mogens er den eneste advokat i Aalborg som anbefales af Danske boligadvokater, og med sin faglighed, viden og enorme erfaring kan kan besvare ethvert spørgsmål på netop disse områder.

Brug for en advokat?

KOMPLEXT advokater står klar til at rådgive og hjælpe dig videre med din sag.

Vi bidrager med viden, faglighed og mange års erfaring indenfor en lange række områder, med stor respekt for dig, processen og involverede parter.

Parter: Kristian Højgaard Madsen

Kristian Højgaard Madsen har været en del af KOMPLEXT Advokater siden 2022. Kristian yder rådgivning inden for særligt erhvervslivet og entrepriseforhold.

Kristians har en fast klientportefølje af trofaste klienter som har anvendt Kristians kompetencer gennem mange år, hvilket understreger den tillid og dedikation som Kristians klienter oplever.

KOMPLEXT er et dynamisk og dedikeret advokatfirma, der lægger vægt på gamle dyder som integritet, etik, moral og – naturligvis – høj faglig dygtighed. Men vi er meget mere end det. Vi er også et firma, der baserer sig på værdier som ærlig rådgivning, nærhed, dialog og relationer.

Vores fornemmeste opgave er at skabe værdi for vores kunder. Uanset hvilke andre interesser, der måtte være i spil, skal vores kunder kunne være trygge ved, at vi vælger den løsning, der er bedst for kunden – hver gang.

Udover fagligheden, er kernen i vores virksomhed nærheden og den tætte, løbende dialog med vores kunder. En tæt relation giver tryghed for kunden og et bedre udgangspunkt for os, når vi skal rådgive og hjælpe vores klienter.