Hjælp til personskade

Vi hjælper med alle typer

Uforpligtende vurdering

Få en GRATIS, professionel og helt uforpligtende gennemgang og vurdering af din arbejdsskadesag.

Vi er eksperter i personskade

KOMPLEXT Advokater yder rådgivning på området for personskadeerstatning og er du kommet til skade, hjælper vi dig gerne med din erstatningssag overfor forsikringsselskaber, styrelser, nævn m.v.

Som rådgiver for dig, er det blandt andet vores opgave at sikre, at alle relevante oplysninger kommer frem i din erstatningssag, at sagen forløber som den skal, og at du får den erstatning, som du er berettiget til.

Vi arbejder med alle former for personskader, blandt andet følgende områder:

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål kan vi træffes på:

+45 78 77 78 00

eller skriv dit telefonnummer og tryk “Ring mig op” så kontakter vi dig.


  Arbejdsskade

  Er du kommet til skade ved en arbejdsulykke eller har du udviklet en skade eller sygdom på grund af dit arbejde – en såkaldt erhvervssygdom – kan der være tale om en arbejdsskade.

  Læs mere her

  Patientskade

  Hvis du påføres en skade i forbindelse med undersøgelse eller behandling, kan du være berettiget til erstatning.

  Læs mere her

  Trafikskade

  Er du kommet til skade ved en trafikulykke, kan du være berettiget til erstatning afhængig af, hvordan ulykken er sket og hvordan du er forsikret.

  Læs mere her

  Personskade og forsikringer

  Hvis du kommer til skade eller bliver ramt af sygdom, kan du have ret til erstatning på baggrund af lovregler. Vi kan hjælpe med at gennemskue de forskellige regler og hvad din forsikring dækker.

  Læs mere her

  Gratis og uforpligtende vurdering

  Du kan få en gratis, professionel og helt uforpligtende gennemgang og vurdering af din personskadesag.

  Advokat Klaus Rasmussen

  Ekspert i personskadesager

  Advokat Klaus S. Rasmussen har gennem de sidste 25 år beskæftiget sig med forsikrings- og erstatningsforhold. Først som ansat i et større dansk forsikringsselskab og seneset som advokat og Partner hos KOMPLEXT Advokater P/S.

  Erfaring har stor betydning for din sag.

  E-mail: ksr@komplext.dk
  Telefon: +45 78 77 78 00

  Vi har tidligere hjulpet

  “Med hjælp fra Klaus fik jeg endelig anerkendt min patientskade efter, at Klaus førte en retssag herom. Uden Klaus havde jeg nok opgivet sagen for land tid siden, men Klaus mente, vi skulle kæmpe videre. Det var et uvurderligt godt råd. Jeg kunne ikke have gjort det uden Klaus.”

  Jesper P, Aalborg

  “Efter en arbejdsulykke kontaktede jeg Klaus og bad om hjælp til at sørge for, at mit for forsikringsselskab ikke snød mig. Klaus sørgede for at påpege forsikringsselskabets egne fejl og fik 4 dobbelt min erstatning. Der er en million gode grunde til at takke Klaus for hans indsats.”

  Torben N, Jammerbugt

  “CRPS er det værste der er overgået mig i hele mit liv. Det kan ikke beskrives hvor meget jeg lider af det i det daglige. Heldigvis har KOMPLEXT landets førende specialister i CRPS sager, så jeg har fået et økonomisk plaster på såret, efter at de gik ind i sagen. Det varmer i en svær situation”

  Rikke J, Silkeborg