Ansættelsesret

De danske regler inden for ansættelsesret stiller store krav til nutidens arbejdsgivere. Derfor har du som arbejdsgiver brug for en advokat, der kan hjælpe dig med at sikre din virksomhed på bedst mulig vis. Hos KOMPLEXT bistår vi danske virksomheder med de ansættelsesretlige udfordringer, man som virksomhed kan møde i hverdagen.

Den rette juridiske rådgivning eller sparring sikrer, at din virksomhed har styr på de gældende regler, så I for eksempel undgår at blive mødt med krav om erstatning for uberettiget afskedigelse.

Vores rådgivning omhandler bl.a.

  • Individuel og kollektiv ansættelsesret
  • Udarbejdelse og/eller gennemgang af ansættelseskontrakter og personalepolitikker m.m.
  • Afskedigelse og bortvisning af medarbejdere, herunder udarbejdelse af skrivelser og forhandling.
  • Løn og øvrige ansættelsesvilkår
  • Ferieloven
  • Konkurrence- og kundeklausuler

Hos KOMPLEXT har vi stor erfaring med behandling af ansættelsesretlige tvister, ikke blot på et rådgivningsmæssigt niveau men også ved gennemførelse af rets- og voldgiftssager.

 

 

Vores dygtige advokater til rådighed for at hjæklpe dig!  Vi har mange års erfaring på ansættelsesretsområdet, hvilket er din garanti for kvalitet i rådgivningen og som kan komme din virksomhed til gavn. Ring til os, og lad os sammen gennemgå jeres ansættelseskontrakter, og drøfte hvorvidt noget heri bør ændres.

Skulle der allerede være en sag undervejs, så tøv heller ikke med at kontakte os, så du kan træffe de juridisk hensigtsmæssige valg i situationen.

Når tingene buldrer afsted, er det en fordel, at alle parter kender de spillereglerne, er klar over hvilke krav og retningslinjer der kræves af virksomheden. Derudover er en direkte og transparant dialog, samt klare og præcise aftaler vigtige parametere.

Ansættelsesretten er underlagt et hav af regler, herunder danske nationale regler, EU-regler, regler der regulerer det kollektive arbejdsmarked med utallige kollektive overenskomster, for slet ikke at tale om lokale aftale på arbejdspladsen.

For yderligere information, rådgivning og hjælp kontakt os på 78 77 78 00