Boligkøb/salg uden mægler

Handel med fast ejendom uden mægler

Kan du købe og sælge bolig uden en ejendomsmægler? Ja det kan du sagtens. Hvis du eksempelvis allerede har fundet din køber eller din sælger, så behøver i ikke at betale en ejendomsmægler et gebyr, for at få styr på salgskontrakter, tilstandsrapporter osv.

Det kan være fordelagtigt at lave ejendomshandler uden en mægler, men har du så husket alle forbeholdende, paragrafferne, rapporterne etc.?

Uanset om du sælger eller køber bolig uden en mægler, er det vigtigt, at dine rettigheder bliver overholdt. Handel uden mægler fungerer således du selv finder din køber til boligen.

For at sikre dine rettigheder hjælper vi dig med:

  • At rådgive dig vedrørendetilstandsrapport mv. samt hvilken rækkefølge disse skal udfyldes.
  • Sørge for at alle papirerne er videregivet til køber
  • Udarbejde købsaftalen
  • Vi hjælper dig med at forstå og gennemgå alle papirerne, hvis du har spørgsmål til dem.
  • Vi bistår gerne under forhandlingerne med køber
  • Vi gennemgår udkastet til det digitale skøde

Hos KOMPLEXT Advokater er det vigtigt, at du har følelsen af, at du kan lægge vægten over på vores skuldre, så du kan gemme dine bekymringer væk.

*******************

KOMPLEXT TIP

Energimærke er lovpligtigt, når du sælger din bolig og tilstandsrapport og el-installationsrapport er nødvendige for at indhente tilbud på ejerskifteforsikring.

 

Vi er specialister i fast ejendom

Advokat Mogens Olesen har mere en 30 års erfaring med fast ejendom, og kan derfor hjælpe jer på området. Det kan være alt fra køb af sommerhus, bolig, og erhverv.